luni, 26 octombrie 2009

Ultimele fashnews !

Ca tot am vorbit in ultimul post despre barbatii 007, am considerat ca trebuia oarecum continuata putin seria acestui personaj prin a prezenta accesoriile necesare oricarui barbat pentru a savura putin din sarmul acestui personaj - James Bond.
Asa ca entuziastii seriei James Bond si a personajului in sine, vor avea ocazia ca din 16 noiembrie sa se bucure de lansarea unei serii secventiale de camasi "Bond style - Royal Casino" creata de designeri faimoasei case Turnbull & Asser ,colectie pe care o va prezenta insusi actorul principal 007 al peliculei cu acelasi nume, Daniel Craig.
Camasile vor fi fabricate din bumbac de cea mai inalta calitate si ca si caracteristici amintim gulerul putin mai inaltat si subtire decat la camasile obisnuite si mansete duble cu butoni. Abordand tiparul clasic de camasa business, va fi produsa in 3 culori : neagra, rosie si bineinteles alba.
Un atribut indispensabili oricarui agent secret sau spion in devenire , este papionul. In combinatie cu camasa alba sugerand oarecum deliberat aspectul de neglijenta este in acelasi timp fara cusur. Ca si pont, sunt recomandati butonii "Mother of pearl" tot de la aceasi casa - Turnbull & Asser.
Concluzie : butonii, papionul si camasa alba vor reprezenta intotdeauna trioul de baza in imaginea James Bond , cu atata priza la sexul feminin.

************************************************************************************
Recent,
cei de la Cacharel, au prezentat noua creatie in materie de cosmetica - noul parfum masculin Amor , dedicat barbatului soft, romantic si sentimental prezent in oricare dintre noi. Noul parfum combina o esenta ascutita, masculina generand un miros agresiv.
Desi aromele
de fructe si flori se lasa suficient de putin observate, cand se abuzeaza de prezenta lor cu siguranta nu se bucura de popularitatea in crestere a macho-ului prezent in peisajul modern.
"Am incercat sa indulcim putin ideea despre barbati, formata de
parfumurile prezente pe piata. Cine a zis ca tineretul de azi trebuie sa miroase a ienupar sau a pipi de linx salbatic pentru a fi macho ? Poate a venit vremea ca aromele colorate ale fructelor sa aiba un cuvant de spus in moda pafumurilor barbatesti, atat de indragite de catre partea feminina." a comentat un reprezentat al firmei Cacharel despre noua aroma.
Cinste portocalelor si kiwi-ului si rozmarinului combinat cu mirosul diafam al capsunelor. . . Acum stim cu siguranta cum miroase un barbat "dulce" . Miroase a "Amor" de la Cacharel !

2 comentarii:

  1. Salve :)
    Dau intamplator peste blogul asta si-mi zic: uite domne ca se poate.Asteptam sa vad un blog indrumator pentru domni, caci vai cata nevoie au unii de sfaturi, e un domeniu cu potential.
    Te bag la blogroll direct.
    Bafta.Tinem legatura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant.Incearca sa iei sfaturi de la fete ;)

    RăspundețiȘtergere