joi, 5 noiembrie 2009

The Gentlemen’s Ball

Balurile de caritate, seratele dansante, evenimente mondene, toate acestea se poarta , sunt la moda . . . dar nu la noi in tara (sau cel putin nu foarte des :)). Vorbim despre balul de caritate "The Gentlemen’s Ball" de saptamana trecuta din NY, bal organizat de cei de la GQ, cu scopul filantropic de a strange fonduri in contul fundatiei "The Gentlemen’s Fund". Tinand cont ca cea mai ieftina masa pentru a participa la eveniment a costat 10.000$ si ce mai scumpa 35.000$, pe covorul rosu si-au facut simtita prezenta vedete cu nume greu de la Hollywood, ajungand astfel si la topicul ce ne intereseaza : tinutele lor.

O prezenta remarcabila la bal a constituito rap-erul Kid Kudi, care a adunat cale mai multe blitz-uri din partea fotografilor. Sobrietatea costumului de culoare gri-carbune, impreuna cu camasa slim, neagra pentru costum, purtata casual desfacuta la un nasture, au facut din Kid o prezenta care nu a trecut neobservata.


Il avem aici pe actorul Ashton Kutcher alaturi de mereu tanara si frumoasa lui sotie - Demi Moore. Ashton poarta un costum 2 piese clasic gri, putin dezordonat; nimic spectaculos dupa parerea mea. As putea zice ca se putea si mai bine din partea acestui baiat care are referinte destul de bune in acest domeniu.

Sebastian Stan (referinte : The Convenant, din Gossip Girl ) reprezinta modelul GQ de gentelman, adecvat imbracat pentru un astfel de eveniment : costum 2 piese gri in dungi subtiri, slim fitted, cravata subtire si o atitudine de zile mari.


Adrian Grenier ( serialul Entrouge ) s-a facut si el remarcat printre cei prezenti la bal, nu numai prin succesul sau dar si prin tinuta adoptata . Grinier a purtat un frumos costum 2 nasturi negru, la care a adaugat o pata de culoare , printr-o camasa in dungi, culoare mov deschis.

Las la atitudinea voastra sa decideti care din cei 4 este cel mai bine imbracat :D


Care a fost cel mai bine imbracat de la balul GQ Gentelman ?















À bientôt ! :P
Sursa : GQ Magazine.

2 comentarii:

  1. ...interesante prezentele de pe covorul rosu.frumos din partea ta ca ne-ai pus la curent cu ultimele manifestari de gen de peste ocean....ca pe la noi...nu prea avem parte de asa ceva in ultimul timp sau daca exista sunt facute in stilul caracteristic mioritic.
    .......xOxO......

    RăspundețiȘtergere
  2. MagazinOnline iti ofera produse de calitate la cele mai bune preturi

    RăspundețiȘtergere